Our Song …

Dari dulu suka mikir2, lagu apa ya yang bikin inget soal kita berdua … tapi sekarang ada satu yang jadi “our song”! πŸ˜€ Ceritanya pas kita lagi berleyeh2 di kamar sambil internetan … tiba2 Dino masang lagu ini dari youtube sambil nyanyiin buat gueeee ^^ *Hihi, aga dangdut juga sih πŸ˜† , tapi not bad at all* Jadilah … sekarang kita sering banget nyanyiin lagu ini πŸ˜›

Elvis Presley – Love Me Tender

Love me tender,
love me sweet,
never let me go.
You have made my life complete,
and I love you so.

Love me tender,
love me true,
all my dreams fulfilled.
For my darlin’ I love you,
and I always will.

Love me tender,
love me long,
take me to your heart.
For it’s there that I belong,
and we’ll never part.

Love me tender,
love me true,
all my dreams fulfilled.
For my darlin’ I love you,
and I always will.

Love me tender,
love me dear,
tell me you are mine.
I’ll be yours through all the years,
till the end of time.

Love me tender,
love me true,
all my dreams fulfilled.
For my darlin’ I love you,
and I always will.

3 Comments

  1. August 5, 2008 at 7:41 am

    πŸ˜† πŸ˜† yaoloo ciiin.. aku mpe speechless… πŸ˜† πŸ˜† btw selamat yaah udah ada ‘lagu berdua’.. πŸ˜›

  2. indahariawan said,

    August 7, 2008 at 11:42 am

    aiiiiiiiiiiiiih…lutunaaa…so sweeet…^^

    btw, lo kan sering banget ngatain gue jadul, sekarang dapet suami demen lagu jadul :)) :)) :)) emang ahir2 ini karma terasa begitu cepat >:)

    ~hidupJADUL!

  3. avriesa said,

    August 15, 2008 at 4:04 pm

    ~hidupKarma!
    πŸ˜€


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: